Hooi

Droog en stofvrij hooi kan Maas & Waal Fourage en Transport het hele jaar door leveren. In grote en kleine balen en natuurlijk van de beste kwaliteit. Dit kruidenhooi komt van nauwelijks of niet bemest land.

Het kruidenhooi van Maas & Waal Fourage en Transport komt uit gebieden als het Westerwald en de Eiffel in Duitsland en uit de Franse Vogezen.

Maas & Waal Fourage en Transport levert hooi in:
• Grote balen hooi (300 – 500 kg)
• Kleine balen (18 - 20 kg)
• Kleine balen gebundeld:
Deze balen omvatten 14 stuks kleine hooibalen gebundeld tot een grote baal. Hierdoor zijn deze eenvoudig machinaal te verplaatsen, terwijl de hanteerbaarheid van kleine balen blijft bestaan.
• Inlands hooi:
In de regio kopen wij bij verschillende landbouwers hooi in. Dit kan variëren van zeer structuurrijk hooi afkomstig van natuurland, tot fijner hooi afkomstig van goed onderhouden percelen grasland.
• Graszaadhooi:
Graszaadhooi is een structuurrijk en homogeen product die voortkomt uit de graszaadteelt. Nadat het zaad gewonnen is uit de plant, blijft het lange grove hooi over. Dit hooi is uitermate geschikt als structuurbron in een melkveerantsoen, of als grof hooi voor paarden. De grofheid en smakelijkheid wordt bepaald door het soort gras. De volgende soorten graszaadhooi zijn leverbaar; Engels raaigras, Rietzwenk, Roodzwenk, Veldbeemd en Kropaar.

Voor de actuele informatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen, bel +31 6 46 60 81 88.

Maar u kunt ook het contactformulier invullen, klik HIER.

maas & waal fourage en transport hooi